Previous Post
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

蘇慧恩赴新加坡搵靈感 望創作新歌再戰頒獎禮

蘇慧恩(Ophelia)完成新歌《一馬平川》的宣傳後去了新加坡旅遊,順道尋找音樂靈感,她表示;「之前宣傳《一馬平川》嘅時候,每日既活動都排得好密,因為作息時間比較少,所以成日病,差唔多連續食咗兩個月藥。依家終於可以忙裡偷閒去新加坡走返轉輕鬆吓。」她又表示出發前有做Research尋找當地的Liveband活動,希望在新一年找到新的音樂靈感,再次推出自己作曲填詞的作品。

蘇慧恩(Ophelia)完成新歌《一馬平川》的宣傳後去了新加坡旅遊。

提到《一馬平川》在《新城電台勁爆頒獎典禮》套得的「最佳監製獎」,Ophelia表示:「好開心可以同黃安弘合作,佢係一個好好嘅音樂人,佢拎到奬項好戥佢開心,希望多啲人認識《一馬平川》依個新嘅新年祝賀語,同埋嚟緊今年都會推出多幾首歌,希望下年可以再做好啲,喺頒獎典禮有更好嘅成績。」

蘇慧恩希望來年的頒獎禮可以再接再厲。 蘇慧恩希望來年的頒獎禮可以再接再厲。

——————————

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲

💌送你《崇光百貨》現金券

💌送你《鴻福堂》現金券

💌送你《百佳》現金券

🍺送你德國手工啤

👉👉一玩即知中咩獎!🤟

—————————–





News Source

Next Post

Written by